Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

De tar estnisk energi till Sverige

Publicerad: 20 april 2018, 13:32

Estniska statens energibolag Eesti Energia etablerar sig på den svenska marknaden under varumärket Enefit. Spotlight PR ska hjälpa dem att nå ut.


Ämnen i artikeln:

Spotlight PRPR-Byråer

Den svenska energisektorn får ytterligare en aktör när Enefit ger sig in i konkurrensen. Varumärket ägs av Estlands motsvarighet till svenska Vattenfall och riktar sig till både hushåll och företag.
– Vi slår oss in på en marknad med otroligt tuff konkurrens. Men vi har en stark strategi i ryggen och ett nischat fokus – så jag känner mig mer än hoppfull. Nu firar vi en lyckad lansering och laddar för fortsättningen, kommenterar Sverigechefen Jonas Lindelöf.


Valet föll på Spotlight PR efter en pr-byråpithch.
– Målet för det här uppdraget är konkret, vi ska hjälpa Enefit dra in kunder. Det är affärsdrivande kommunikation i sin renaste form. För att nå målet krävs att vi arbetar kundnära, kanalsmart och med örat ständigt på rälsen, säger Axel Lagerbielke, vd på Spotlight PR och kundansvarig för Enefit.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Spotlight PRPR-Byråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.