Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

De tar upp kampen mot SJ

Publicerad: 10 november 2014, 13:34

Björn Ståhl CD INGO, Marie Klinte Projektledare INGO, Jan Tallroth Marknadschef MTR, Mikael Hallberg Kommersiell Chef MTR, Magnus Ivansson Copy INGO, Johan Söör VD MTR, Kerstin Engeberg Head of art INGO.

MTR Express blir först med att ge SJ konkurrens på sträckan Göteborg - Stockholm. Tillsammans med byrån INGO har arbetet med att lansera varumärket påbörjats.


Ämnen i artikeln:

IngoMTR Express

För första gången får SJ konkurrens på sträckan Stockholm-Göteborg av tågbolaget MTR som också har hand om Stockholms Tunnelbana.

Nya tåg som har byggts i Schweiz kommer trafikera sträckan sju dagar i veckan med ett 100-tal avgångar.

INGO:s uppdrag blir att lansera MTR Express i Sverige genom att ta fram en strategisk plattform som ska leda till en lanseringskampanj, en grafisk profil och tjänsteutveckling.

– MTR Express är en sån uppdragsgivare som vi vill jobba med på INGO. Vi gillar utmanare och nu ska vi skapa ett nytt varumärke med allt vad det innebär. Känns jätteroligt att vi fått förtroendet att vara med på resan, säger Björn Ståhl, ECD på INGO, i ett pressmeddelande.

MTR Express släpper de första biljetterna i slutet av året och startar trafiken i mars 2015.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

IngoMTR Express

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.