Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Deedster inleder samarbete med Beteendelabbet

Publicerad: 12 december 2018, 08:49

Beteendebyrån Beteendelabbet ska hjälpa till med att vidareutveckla kilmatavtrycksmätnings-appen.


Ämnen i artikeln:

Byråval

Deedster är en app som mäter användarens kilmatavtryck och sedan ger tips och råd kring hur man kan leva miljövänligare. För att vidareutveckla och marknadsföra appen inleder de nu samarbete med byrån Beteendelabbet. Beteendelabbet ska hjälpa til med att göra det lättare för användarna att genomföra klimatsmarta uppdrag, så kallade "deeds".

– Eftersom vårt mål är att hjälpa människor att själva ta de beslut som krävs för att leva ett mer klimatsmart liv, så ser vi en stor fördel i att nu få komplettera vårt team med Beteendelabbets kompetenser om det mänskliga beslutsfattandet. Kan vi integrera den kunskapen i vårt område så kommer vi på ett mer effektivt sätt, att kunna uppnå beteendeförändringar hos många människor, som i sin tur kommer ge stor positiv klimatpåverkan, säger Monika Martinsson, Deedster, i ett pressmeddelande.

För att skapa en mer hållbar utveckling behöver vi förändra beteenden, och för att förändra beteenden behöver det vara belönande och lätt att göra rätt. Deedster är en tjänst som fokuserar på hållbar konsumtion och har potential att utvecklas ännu mer i just denna riktning, att göra klimatsmart beteende till dagliga vanor. Detta i kombination med att vi delar samma värderingar gör vårt framtida samarbete extra roligt, kommenterar Samuel Salzer, beteendestrateg på Beteendelabbet.

Ämnen i artikeln:

Byråval

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.