Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Digitalist ska bygga Kulturhuset Stadsteaterns nya sajt

Publicerad: 7 februari 2020, 12:59

Digitalist får uppdraget att ta fram Kulturhuset Stadsteaterns nya sajt.


Ämnen i artikeln:

Digitalist

Valet på Digitalist föll efter en upphandling där åtta byråer var inblandade. Upphandlingen inleddes i höstas. 

– Vi sökte en byrå med besökarperspektivet i fokus och med spetskompetens inom innovation, design och teknik. I letandet efter en sådan partner föll valet på Digitalist, säger Andreas Eriksson, chef för digital utveckling, Kulturhuset Stadsteatern.

Den nya sajten tas fram samtidigt som själva Kulturhuset genomgår en större renovering som beräknas vara klar hösten 2020.

– Vi är verkligen inne i en spännande utvecklingsprocess som innebär att vi i närtid och under de närmaste åren kommer göra ett flertal digitala förändringar inom kommunikation och marknadsföring. Vår nya webb är ett viktigt verktyg för att tillgängliggöra hela vårt mångfacetterade utbud, säger Ingela Roos, chef för varumärke och kommunikationsutveckling.

– Vi är otroligt stolta och glada över att ta hem det här uppdraget. Kulturhuset Stadsteatern är ett viktigt nav inte bara för Stockholms utan även för Nordens kulturliv, säger Ulrika Mengshoel Wedelin, head of operations på Digitalist. 

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Digitalist

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.