Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Doe Blomberg Gottberg + Ikano = sant

Publicerad: 11 juni 2015, 11:15

Doe Blomberg Gottberg + Ikano = sant.

Doe Blomberg Gottberg har fått en ny storkund i Ikano. Det rör sig om ett uppdrag för Ikano Bank, Försäkring och Bostad i Sverige och på tio europeiska marknader.

Ämnen i artikeln:

VolontaireReklambyråerDoe Blomberg Gottberg

Yasmine Winberg

yasmine.winberg@resume.se


I höstas tappade Volontaire uppdraget för Ikano efter att ha jobbat med dem i ett och ett halvt år. I slutet på oktober inledde Ikano en pitch där de letade efter en byrå med internationell erfarenhet och erfarenhet av komplexa varumärkesportföljer.

Nu har alltså valet fallit på Doe Blomberg Gottberg, som ska sköta kommunikationen åt Ikano framöver.

– Vi är otroligt glada att få förtroendet från Ikano. Med tanke på de utmaningar som de branscher där Ikano verkar, står inför, känns det minst sagt som ett viktigt uppdrag. Vi och Ikano delar samma syn på vad som krävs i dagens medieklimat för att människor ska bry sig, säger Tommy Gottberg, vd på Doe Blomberg Gottberg, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Ikano är ett fantastiskt uppdrag för oss att växa med och det kräver att vi utmanar oss själva att leverera mot vårt övergripande mål, att leverera Sveriges bästa reklam.

Ikano meddelar att de fick stort förtroende för Doe Blomberg Gottberg redan från första början.

– Vi delar samma övertygelse och insikt om vad som krävs idag för att attrahera människor och på riktigt vara relevanta i deras vardag. Att finnas där för de många människorna. Det är en spännande resa vi tillsammans har påbörjat och Doe Blomberg Gottbergs kultur och modell för att skapa relevans passar Ikano mycket väl, säger Chantal Jonkergouw, varumärkes- och kommunikationschef på Ikano Bank.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev