Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Doggy AB väljer We Are More

Publicerad: 8 februari 2017, 12:04

Foto: Pressbild

Sveriges största hund- och kattmatsproducent Doggy AB inleder samarbete med kommunikationsbyrån We Are More.


Ämnen i artikeln:

We Are MoreByråval

Doggy AB äger varumärkena Mjau, Doggy och Bozita Robur. Efter att ha gått ut i pitch bestämde sig Doggy AB för att inleda samarbete med strategisk översyn och taktiska kampanjer i alla kanaler.

– För oss var det viktigt att hitta en samarbetspartner som älskar hundar och katter – lika mycket som vi själva gör. Vi fick ett bra intryck av We Are More. De delar vårt engagemang för djuren och vår vision – kärlek i varje matskål, säger Kristina Hård Forser, marknads- och innovationschef på Doggy AB.

We Are More består av sju dotterbolag inom en rad kommunikationsområden.

– Vi upplevde tidigt att Doggy AB vågade tänka nytt och annorlunda vilket ger oss möjlighet att jobba enligt vår modell med spetsiga specialister från olika discipliner. Faktum är att alla våra dotterbolag kommer att finnas representerade i arbetsgruppen, säger Lukas Åvall, byråchef på dotterbolagen We Are Reagent och We Are Relevent.

Samarbetet mellan Doggy AB och We Are More inleds omgående.

– Jag skulle ljuga om jag inte sa att Doggy AB är en drömkund för We Are More. Mjau och Doggy är ärliga varumärken som står för kvalité och genuint engagemang för djurens bästa. Därför känns det xtra bra att inleda ett samarbete, då vi också delar dessa värden, avslutar Lukas Åvall.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

We Are MoreByråval

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.