torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Drama Queen inleder samarbete med Babas Burgers – lanserar Youtubeserie

Publicerad: 29 juni 2020, 09:20

Som en del av sin expansion inleder Babas Burgers ett samarbete med Drama Queen. Ett första steg är Youtubeserien ”Babas Drive Thru”.

Ämnen i artikeln:

Drama Queen

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


I maj månad har Drama Queen inlett ett samarbete med Babas Burgers. Formatet ”Babas Drive Thru” för Youtube är första resultatet av samarbetet och är en intervjuserie där Babas hämtar upp personligheter i bilen och kör dem till Babas restaurang där de bjuds på en måltid. Under bilturen intervjuas gästen, bland annat om relationen till förorten och Babas. Första gästen är den Grammis-belönade artisten Jireel. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.


Drama Queen jobbar också i dagsläget med Babas designutveckling och utformning av serveringsupplevelsen.

Morten Haargaard, Business Director på Drama Queen säger i en kommentar:

– Det är spännande att jobba med Babas då det förutom att vara ett ställe med riktig bra burgers också är ett starkt brand inom den urbana kulturen med ett stort potential i tiden som sträcker sig över vad som görs idag.

Babas Burgers startades 2016 med en enkel restaurang i Högdalen och en food truck men har därefter expanderat och finns numera i Kista, Nacka, Heron City samt restaurangen i Sundbyberg som öppnade i maj. Fler etableringar är planerade och kedjan har också lanserat en app för att beställa, betala och få levererat sin mat hem. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev