måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Easypark väljer JMWGolin som ny global PR-byrå

Publicerad: 21 december 2021, 09:32

Björn Mellstrand (JMWGolin) och Louise Ekman (Easypark)

”Easypark är ett spännande varumärke med stor pr-potential och många kommunikationsmöjligheter”, säger JMWGolins Björn Mellstrand.

Ämnen i artikeln:

JMWGolin

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Under hösten har Easypark Group genomfört en omfattande upphandling i jakt på en strategisk pr-partner som ska verka som bolagets globala huvudbyrå, samt ansvara för pr-arbetet på den svenska marknaden. Valet föll på JMWGolin.

Under året genomfördes förvärvet av Park Now Group, som tagit Easypark vidare på sin tillväxtresa över Atlanten och Engelska kanalen, in i både USA och Storbritannien.

– Easypark är ett spännande varumärke med stor pr-potential och många kommunikationsmöjligheter. Bolaget har kunskapen och erfarenheterna som gör att de kan ta större plats i samhällsdebatten och påverka utvecklingen av våra städer. Det ska bli otroligt kul att få vara med på den resa som Easypark nu har framför sig, säger Björn Mellstrand, kundansvarig för Easypark på JMWGolin.

För att förstärka kommunikationsarbetet har Easypark Group även rekryterat Linda Bornmark som ansvarig för internkommunikation. Linda kommer närmast från Tele2 där hon jobbat med koncernens internkommunikation, inklusive integrationerna av både TDC och Com Hem.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev