Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

EF väljer North Kingdom

Publicerad: 28 november 2017, 09:12

Utbildningsföretaget EF väljer North Kingdom som sin nya designpartner i projekt som sträcker sig mot den europeiska och asiatiska marknaden.


Ämnen i artikeln:

North KingdomDigitalbyråer

Det svenskgrundade utbildningsföretaget EF finns i dag representerat i hela världen. För att uppmärksamma flertal olika projekt mot den europeiska och asiatiska marknaden har EF valt North Kingdom som ny designpartner.

– Vi är otroligt glada över att samarbeta med EF runt flera projekt på deras största marknader. EF har varit verksam i att demokratisera språklärande i över 50 år, och vi ser fram emot att få hjälpa dem med detta i ett snabbt expanderande digitalt universum, kommenterar David Eriksson, chief creative officer på North Kingdom.

Byrån kommer att hantera samarbetet från Stockholmskontoret. North Kingdom arbetar sedan tidigare med flera internationella varumärken som Google, Supercell, Disney och Lego.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

North KingdomDigitalbyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.