fredag9 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Efter upphandling – Oatly väljer kommunikationsbyrå

Publicerad: 4 maj 2023, 09:15

Marta Karlqvist är vd på BCW i Norden.

Oatly har efter en upphandling valt BCW som kommunikationsbyrå i Sverige.

Ämnen i artikeln:

OatlyBCWMarknadsföring

Alicia Price

alicia.price@resume.se


Tanken är att BCW ska hjälpa till med kommunikation mot både konsument och företag, arbetet som utförs av inhousebyrån Oatly Department och Mind Control, samt medierelationer.

– När vi nu ökar våra kommunikativa insatser på vår hemmamarknad är vi mycket glada över samarbetet med BCW. De tillför djup expertis inom mediarelationer i kombination med en stark kreativ förmåga att anpassa sig till Oatlys unika karaktär. Vi delar dessutom passionen för vårt uppdrag att göra världen mer växtbaserad, säger Adam Davis, senior vice president global corporate communications, i ett pressmeddelande.

Oatly sköter stor del av sin kommunikation själva, men jobbade bland annat med Juno PR från 2018. Nu blir det alltså BCW som får skriva in havremjölksföretaget på kundlistan.

– Energin är through the roof här på kontoret sedan vi inlett samarbetet med Oatly - och druckit lite för många koppar havrelatte. Vår kompetens inom hållbarhet och erfarenhet från livsmedels- och dryckesindustrin gör oss väl lämpade att föra ut deras budskap till en bredare publik. När fler konsumenter söker efter växtbaserade alternativ tror vi att Oatly är väl positionerat för att möta denna växande efterfrågan, säger Marta Karlqvist, vd på BCW Group Nordics.

LÄS OCKSÅ: Oatly släpper "Fuck Oatly" – samlar kritik mot varumärket: "Majoriteten verkar hata sajten"

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev