Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Einride väljer Doberman

Publicerad: 8 oktober 2019, 08:21

Svenska Einride, är internationellt uppmärksammade för sin transportlösning med självkörande och elektriska lastbilar. Nu väljer bolaget Doberman som innovations- och designbyrå som ett led i att växa.


Ämnen i artikeln:

Designbyråer

Snabbväxande och Stockholmsbaserade Einride grundades för tre år sedan och utmanar nu hela transportbranschen. Syftet med deras transporttjänst är att förbättra säkerheten förbättras, sänka kostnaden och minska miljöpåverkan för transport med elektriska och självkörande fordon. Som byråpatner Doberman kommer jobba nära Einrides egna team med nya initiativ inom produkt- tjänste- och varumärkesutveckling.

– Einride manifesterar på alla sätt frontlinjen för innovation idag. Och att få bidra till att lösa en så viktigt utmaning som framtidens hållbara transportlösningar är något vi verkligen brinner för. Einride har dessutom redan ett otroligt team på plats, så vi är så klart väldigt stolta över att också får vara med på deras resa, säger Elin Ankerblad, Business Director på Doberman.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Designbyråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.