onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Electrolux och Isobar utökar samarbetet

Publicerad: 28 maj 2020, 07:45

Emma Singhoffer (Account Manager PR, Isobar), Malin Eriksson (Marketing Activation Lead & PR Nordics, Electrolux) och Andreas Sjöstrand (Head of PR, Isobar).

Isobar är sedan tidigare Electrolux reklambyrå i Norden. Nu får de även pr-ansvaret för den svenska marknaden.

Ämnen i artikeln:

IsobarElectrolux

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


I slutet av 2019 valde Electrolux Isobar som sin reklambyrå för den nordiska marknaden. Nu utökar parterna sitt samarbete genom att Isobar även får pr-ansvaret för Electrolux i Sverige.

– Valet föll på Isobar eftersom de visat att de kan kombinera strategiskt tänkande med kreativ höjd i vårt pågående samarbete och nu vill vi ta nästa steg även inom PR. De har visat upp en djup förståelse för vår affär och vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete ytterligare, säger Malin Eriksson, marketing activation lead & PR Nordics.

Isobar var länge en digitalbyrå men har de senaste åren breddat sitt erbjudande och ser numera sig själva som en fullservicebyrå.

– Vi tackar för förtroendet och är superglada över chansen att få jobba ihop med ett fantastiskt varumärke som Electrolux. Det här är ett uppdrag som passar oss perfekt och som kommer att bjuda på alla utmaningar och möjligheter vi gillar i den här branschen, säger Andreas Sjöstrand, head of PR, Isobar Sverige.

Sedan tidigare jobbar Electrolux Group på global nivå med svenska Forsman & Bodenfors som kreativ leadbyrå.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev