Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Ellos tar in ny byråtrio

Publicerad: 17 februari 2015, 09:59

Bild ur Ellos nya koncept.

Postorderföretaget Ellos har tagit in tre nya byråer för att ratta kommunikationen. Det är reklambyrån We Are Group, contentbolaget Klintberg Niléhn och pr-byrån Presskontakterna.


Ämnen i artikeln:

EllosPresskontakternaKlintberg NiléhnWe Are Group

Ellos är kända för sina kataloger men har de senaste åren växt allt mer inom e-handel. Under 2015 vill de bli större i Skandinavien vilket har föranlett de nya byråsamarbetena.  

– Vi känner oss väldigt nöjda med valet av nya samarbetspartners som tillsammans med Ellos under året kommer att stärka vår position på marknaden. We are Group, Klintberg Niléhn och Presskontakterna har vi handplockat för deras expertis inom sina respektive områden och vi är övertygande om att de kommer att hjälpa oss kommunicera våra förändringar mot konsument och press på bästa sätt, säger Mathias Ekström marknadschef på Ellos, i ett pressmeddelande.

Under hösten skapades Ellos nya reklamkoncept "Mitt liv, min historia" av We Are Group. Presskontakterna har parallellt utvecklat bolagets pr-strategi medan Klintberg Niléhn tillsammans med Ellos har arbetat fram en "magalog" som ersätter den klassiska postorderkatalogen.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.