Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

ELRÄTT till Ruth

Publicerad: 5 september 2014, 08:23

Elrätt är ett samarbetsprojekt mellan EIO (Elektriska Installatörsorganisationen), SEG (Sveriges Elgrossister) och ELRÄTT-leverantörerna. Projektet ska stärka elteknikbranschens utveckling. Nu inleder man ett samarbete med reklambyrån Ruth.


Ämnen i artikeln:

Ruth

Projektet ELRÄTT drog igång för tre år sedan. Då handlade kommunikationen främst om att skapa kännedom. Nu tar man nästa steg med en ny strategi som ska hjälpa till att omvandla kännedom till affärer.

– I och med att projektet nu går in i en ny fas kändes det också naturligt att se över hur vi kommunicerar. Ruth visade en stor förståelse både för var vi står idag, men också för våra utmaningar och vad som behöver göras framöver, säger Jessica Ericsson, projektledare på ELRÄTT i ett pressmeddelande.

I pitchen konkurrerade Ruth med två andra byråer. Arbetet inleds omedelbart och det första resultatet kommer redan i höst.

– En härlig rivstart på hösten. Det finns en tydlig och bra strategi för nästa steg i projektet, och dessutom ambitiösa och kloka människor som jobbar med det. Två bra förutsättningar som gör att det känns väldigt spännande att få jobba vidare med ELRÄTT, kommenterar Ruths vd Annika Carstedt.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Ruth

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.