Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

En Fröjd för Samhall

Publicerad: 19 maj 2015, 14:56

Samhalls nya sajt.

Digitalbyrån Fröjd fick uppdraget att bygga Samhalls nya sajt. Dessutom har de tagit ett grepp om deras digitala tidning Story.


Ämnen i artikeln:

Digitala byråerAnna GullstrandSamhallFröjdDigitalbyråer

Samhalls sajt har fått sig ett större ansiktslyft med hjälp av Fröjd. De har gjort om alltifrån grafiska element till hur jobbannonserna ser ut. Samarbetet inleddes i januari och står nu alltså klart.

– Vi ville ha ett tydligare grafiskt uttryck, med större bilder, fler av våra färger och större utrymme för textinnehållet. Stort, tydligt och snyggt helt enkelt och det tycker jag vi har lyckats med, säger Jakob Sjöbom, creative content manager på Samhalli en kommentar.

Byrån har också tagit fram ett nytt koncept för Samhalls tidning Story samt bytt plattform från Episerver till Wordpress.

– Vi är stolta över det uppdaterade visuella uttrycket och den förbättrade mobila upplevelsen, kommenterar Anna Gullstrand, vd på Fröjd Interactive.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.