torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

En svensk klassiker väljer Bulldozer: ”Delar våra värderingar”

Publicerad: 9 mars 2023, 12:34

Adrian Bolinder, Ludwig Falkman, Lotta Harju, Malin Olandersson, Jacob Järpegård, Anders Kåpe, Charlotta Stenson och Anna Bergström.

Efter att ha samarbetat i mindre skala utvidgas nu Bulldozers uppdrag.

Ämnen i artikeln:

NyheterBulldozerVasaloppet

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


I helgen gick Vasaloppet i mål och för första gången på tio år fick vi en svensk vinnare på herrsidan. Nu presenterar organisationen En svensk klassiker en ny kommunikationsbyrå i form av Bulldozer. En svensk klassiker drivs gemensamt av arrangörerna av Sveriges största motionslopp, utöver Vasaloppet ingår Engelbrektsloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet. Målsättningen för organisationen är att få fler människor i rörelse.

– För att få fler människor att upptäcka rörelseglädjen och ta del av gemenskapen som våra arrangemang skapar behöver vi ha en effektiv och effektfull kommunikation. I Bulldozer får vi en kreativ partner som dessutom är spetsiga på digital kommunikation. Det känns dessutom tryggt med en kommunikationspartner som delar våra värderingar om vikten av en stark folkhälsa, säger Micke Thorén, vd för En svensk klassiker.

De två parterna har sedan tidigare samarbetat genom utvecklingen av appen Min klassiker och kring den digitala kommunikationen kring Skolklassikern, en motionsutmaning med inriktning på låg- och mellanstadieelever.

– Att ha möjlighet att arbeta tillsammans med ett varumärke som hela tiden jobbar för att främja folkhälsan genom att få fler människor i rörelse känns väldigt bra. En svensk klassiker ger både barn och vuxna en kick att komma i gång och röra på sig, till glädje både för individerna och för samhället, säger Charlotta Stenson, vd för Bulldozer kommunikationsbyrå.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev