Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Energimyndigheten väljer Reform Society

Publicerad: 9 november 2018, 08:48

Reform Society vinner Energimyndighetens upphandling av strategiska kommunikationstjänster.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerReform SocietyKommunikation

Energimyndighetens upphandling är avtalad till totalt fyra år och innebär att Reform Society blir leverantör av strategiska kommunikationstjänster till myndigheten. Avtalet omfattar bland annat rådgivning och stöd i frågor om kommunikationsstrategier, men också presskontakter och krishantering.

– Energimyndighetens uppdrag att ställa om energisystemet i förnybar och hållbar riktning är en ambition vi starkt sympatiserar med. Att få bidra till målet att göra Sverige till ett av världens första fossilfria välfärdsländer och ett globalt föredöme är otroligt spännande, och därför är Energimyndigheten en drömkund för oss, säger Anna-Carin Windahl, vice vd på Reform Society i ett pressmeddelande.

Energimyndigheten är den senaste i raden av myndigheter och kommuner som valt Reform Society som samarbetspartner under 2018. Två av landets största kommuner, Stockholm Stad och Uppsala kommun är två av kunderna som har anslutit,  likaså Lidingö, Järfälla, Danderyd och Norrtälje kommun och Livsmedelsverket.

Energimyndigheten är en expertmyndighet med uppdraget att ställa om Sveriges energisystem till förnybarti linje med landets energi- och klimatmål. Vägledande är den blocköverskridande Energiöverenskommelsen från 2016. Reform Society har under 2018 satsat stort på att rekrytera flera nyckelpersoner inom området hållbar samhällsbyggnad. Det har resulterat i att flera nya kunder på området.

– Det är kul att fler och fler upptäcker vår kompetens inom hållbar samhällsbyggnad. Det är ett område där vi vill bidra med innovativa kommunikationslösningar till den omställning som måste ske för att möta de stora klimat- och miljöutmaningarna, säger Anna-Carin Windahl i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.