Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Ersättningarna inom offentliga uppdrag sjunker – byråerna efterfrågar fasta priser

Publicerad: 25 mars 2021, 12:40

Exakt hur mycket ersättningarna inom offentliga upphandlingar av kommunikationstjänster har sjunkit är enligt de byråledare som Resumé talat med svårt att svara på.

Foto: ljubaphoto

För att motverka utvecklingen med sjunkande priser vill Prime, Springtime-Intellecta och Gullers Grupp se fler upphandlingar med fasta priser. Byråvalskonsulten Gunilla Bergh ställer sig dock tveksam till om fasta priser är lösningen. Istället efterfrågar hon byråer som sätter sig in i hur LOU är skriven.


Ämnen i artikeln:

Offentliga upphandlingar

När det kommer till offentliga upphandlingar är Annika Sjöberg på Gullers grupp en av Byråsveriges mest erfarna. När hon för 18 år sedan skrev ett av sina första anbud, till

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Offentliga upphandlingar

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.