Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

ESS Group väljer Stendahls

Publicerad: 6 mars 2017, 10:04

Hotell- och restauranggruppen ESS Group väljer att inleda samarbete med Stendahls. Samarbetet innefattar löpande digitalt PR-arbete för samtliga varumärken inom Ess Group.


Ämnen i artikeln:

Stendahls ReklambyråStendahlsByråval

ESS Group har sitt huvudkontor i Göteborg och driver en mängd olika hotell- och restaurangverksamheter runtom i landet. Bland annat driver de spahotellen Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad och Hotel Mäster Johan i Malmö.

– I år satsar vi mer än någonsin och öppnar The Steam Hotel där vi förvandlar ett 100 år gammalt ångkraftverk till en spektakulär spa– och destinationsresort. Något liknande har inte öppnat i Skandinavien på många år. I samarbete med Stendahls kommer vi fokusera på att strategiskt kommunicera den destinationen men även våra övriga varumärken, säger Fredrik Toreskog, Marknadsdirektör ESS Group.

För Stendahls kommer samarbetet initialt att fokusera på att kommunicera The Steam Hotel som öppnar i Västerås i augusti 2017.

– Vi står nu i startgroparna för att sätta ytterligare en ny destination på kartan. Stendahls har bred kompetens inom både PR, digital utveckling och destinationsmarknadsföring. Det känns som en god grund för ett spännande samarbete framåt!, avslutar Fredrik Toreskog.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.