fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Estrella dumpar Bond – här är nya byrån

Publicerad: 11 april 2023, 09:16

Estrella samarbetar nu med kommunikationsbyrån Momentum. Foto: Pressbild

Estrella gick innan jul ut och letade ny kommunikationsbyrå. Nu visar det sig att de bryter med Bond: ”Hade en tydlig idé av vad som krävs för att ta Estrella till nästa nivå.”

Ämnen i artikeln:

AffärerByråerNyheterMomentumEstrellaThe Bond

Joakim Wedholm

joakim.wedholm@resume.se


Innan 2022 var över såg snackstillverkaren Estrella över sitt samarbete med The Bond. Nu visar det sig att Momentum vann pitchen samtidigt som Estrella ska fokusera mer på varumärkesbyggande kommunikation.

I ett pressmeddelande skriver bolaget att de framgångsrikt har arbetat med fokus på taktisk kommunikation och aktivering och att det nu är dags att också bygga varumärket och addera ett emotionellt lager i kommunikationen.

LÄS OCKSÅ: Stjärnan tar större plats på Estrellas nya förpackningar 

– Estrella behöver hitta sitt sätt att beröra målgruppen på för att differentiera sig på marknaden. Vi kände under hela pitchen att arbetsgruppen på Momentum hade en tydlig idé av vad som krävs för att ta Estrella till nästa nivå, säger Christopher Westerberg som är ny marknadschef på Estrella sedan november 2022.

Arbetet med att lansera Estrellas nya kommunikation har redan inletts av Momentum och kommer att lanseras senare i år.

– För oss som byrå är Estrella en riktig drömkund. Det är ett svenskt varumärke som funnits länge och som många har en relation till. Men relationen är mer på en produktnivå. Vi tror att kommunikationen kan göra ett mycket större jobb framöver, säger Markus Näslund, Creative Director på Momentum.

LÄS OCKSÅ: 73 762 bidrag – storsuccé för Estrellas smaktävling

 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev