Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Evy Technology väljer Geelmuyden Kiese

Publicerad: 3 juni 2020, 07:50

Margret Pinto, vd och medgrundare på Evy Technology, och Erika Albansson, kundansvarig på Geelmuyden Kiese.

Framöver kommer kommunikationsbyrån att bistå Evy Technology med digital strategi, traditionell pr och annonsering.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Svenska Evy Technology säljer solskydd i form av mousse och har de senaste åren haft rejäl tillväxt. Nu väljer de Geelmuyden Kiese som ny strategisk kommunikationsbyrå.

– Vi har under lång tid skött allt PR-arbete internt, men nu kände vi att det var dags att ta in en strategisk partner som också har djup kunskap om PR-hantverket. Vår formula är unik och vi vill att fler ska få upp ögonen både för vår hudvård och för hudhälsa i allmänhet, och det är vi säkra på att GK kommer att kunna hjälpa oss med, säger Margret Pinto, vd och medgrundare på EVY Technology.

Samarbetet inleddes redan tidigare i år och innefattar inledningsvis digital strategi samt traditionell pr och annonsering.

– Vi har länge haft ögonen på EVY. Just kombinationen av EVYs testvinnande hudvårdsteknologi och deras vilja att ta samhällsansvar i form av att utbilda svenskarna i solsäkerhet och hudhälsa är det som gör EVY så otroligt intressanta. På GK gillar vi verkligen att arbeta med kunder som lyfter blicken och ser sig själv som en samhällsaktör, och vi är därför otroligt glada över att EVY valt just oss på GK, säger Erika Albansson, kundansvarig, COO och senior rådgivare på Geelmuyden Kiese.

Arbetsgrupp/Geelmuyden Kiese

Erika Albansson, kundansvarig

Hanna Holmquist, projektledare

Märta Palmér, PR-specialist

Maria Dellbeck, planner

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.