Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Fackförbundet Jusek väljer OTW

Publicerad: 23 maj 2017, 13:02

Fackförbundet Jusek väljer OTW som contentbyrå.


Ämnen i artikeln:

KarriärContentbyråerJusekOTW

Jusek meddelade i våras att medlemstidningen Karriär skulle komma att läggas ut på en extern leverantör, valet föll till slut på OTW. Utöver tidningen Karriär ska OTW producera innehåll för övriga kanaler samt ta fram strategi och analys för materialet.

– Ett mål med att lägga ut produktionen är göra tidningen ännu vassare i digitala kanaler, och på samma gång göra den mer flexibel. Genom att lägga ut produktionen vill vi bli effektivare i digitala kanaler och minska den sårbarhet en liten redaktion innebär, säger Magnus Hedberg, vd på Jusek.

Jusek samlar 90 000 medlemmar och riktar sig till jurister, systemvetare, personalvetare, kommunikatörer och samhällsvetare.

– Vi är oerhört glada och stolta, säger Michael Jonsson, account director på OTW. Jusek är ett spännande förbund med stora ambitioner, det ska bli jätteroligt att få vara med och utveckla deras kommunikation.

Chefredaktör för Karriär blir OTW:s Sara Wilk.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.