Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Fackförbundet ST inleder nytt samarbete med Volt

Publicerad: 17 december 2020, 14:40

De första resultaten av samarbetet kommer att synas våren 2021.


Ämnen i artikeln:

Volt

Efter att Försvarsmaktens upphandling avgjordes tidigare i höstas stod det klart att Volt skulle tappa storkunden, sedan dess har de varit inne i en intensiv pitchperiod. En av de pitcherna var för fackförbundet ST, en pitch de nu gått vinnande ur. ST representerar den grupp på arbetsmarknaden som jobbar statligt.

– Det var en väldigt givande pitchprocess där vi hade ynnesten att välja bland flera byråer med stort strategiskt kunnande och kreativ höjd. Volt presenterade ett starkt koncept som ger oss möjlighet att visa vår unika position som expert på det statliga uppdraget. Vi ser mycket fram emot att jobba ut detta tillsammans nästa år, säger Anna Fairbrass, enhetschef kommunikation och påverkan på ST.

I uppdraget ingår att förtydliga fackförbundets position och att bidra till nytillskott av medlemmar. De första resultaten av samarbetet kommer att synas under våren.

– Fackförbundet ST har ett viktigt uppdrag, de vill skapa förändring med hjälp av kommunikation och de är ljuvliga att samarbeta med. De är allt en byrå kan önska, säger Jörn Arnell, projektledare på Volt. 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Volt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.