Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Fastighetsbolag väljer Ellermore

Publicerad: 6 september 2017, 07:15

Next Step group beskriver sin verksamhet som "ett ungt och snabbfotat fastighetsbolag" baserat i Göteborg. Nu har man valt Ellermore som byrå.


Ämnen i artikeln:

EllermoreByråval

Tidigare i år vann Ellermore Årets Byrå i kategorin Reklambyråer 25-50 Mkr. Byrån har sedan tidigare kunder som Lantmännen, Keolis och Continental Däck. Man fortsätter nu att expandera och senast är det fastighetsbolaget Next Step Group som väljer Ellermore som byråpartner.
– Både vi och Ellermore hade lagt tid på grundarbetet och analysen om varandra, vilket underlättade beslutsprocessen som ledde fram till att vi valde just Ellermore som byrå. Vilket även förkortar startsträckan när vi ska börja jobba tillsammans. Helt i stil med hur vi brukar arbeta, säger Jacob Torell, vd på Next Step Group i ett pressmeddelande.

Next Step Group jobbar bland annat med stadsutvecklingsprojektet Nya Hovås utanför Göteborg. I och med det nya byråvalet vill man jobba vidare med kommunikationen med projektet.
-Riktigt, riktig kul. Man hör ofta om ambitionen att ha ett samarbete som är djupare än en kund- eller leverantörrelation men för Next Step Group är det inte en ambition eller önskan, det är ett krav. Som byrå ser vi det som ett stort ansvar som öppnar upp möjligheten att verkligen påverka, säger Erica Berghagen som är projektledare på Ellermore.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

EllermoreByråval

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.