Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Fastigo väljer Westander

Publicerad: 3 februari 2016, 12:01

Sofie Ek, kundansvarig pr-konsult på Westander

Fastigo, fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation, har inlett ett samarbete med pr-byrån Westander. Uppdraget gäller kommunikation för att stärka Fastigos varumärke och bilda opinion kring fastighetsbranschens utveckling.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerByråvalWestander

– Westander står för ett stort samhällsengagemang och hög kvalitet. Genom samarbetet vill vi att fler ska få upp ögonen för fastighetsbranschens roll i samhället och hur vi kan bidra till ökad jämställdhet, integration och mångfald, säger Anette Nordenfelt, kommunikationschef på Fastigo i ett pressmeddelande.

Fastigo är fastighetsbranschens ledande arbetsgivarorganisation, med omkring 1 100 medlemsföretag som tillsammans har fler än 20 000 anställda. Fastigo ger stöd och råd i personalfrågor och ledarskap och vill verka för en attraktiv fastighetsbransch.

– Fastigo är en nytänkande arbetsgivarorganisation som vill driva frågor om en hållbar utveckling för branschens arbetsgivare. Det känns enormt spännande att få vara med och vidareutveckla organisationens kommunikation, säger Sofie Ek, kundansvarig pr-konsult på Westander i en kommentar.

I Westanders arbetsgrupp ingår förutom också Sofie Ek pr-konsulten Hanna Berheim.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerByråvalWestander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.