Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

FATTA! väljer Manifest PR

Publicerad: 27 januari 2017, 14:18

Foto: Pressbild

FATTA! har under de senaste åren engagerat tiotusentals människor i frågor som sexuellt våld och samtycke. Nu väljer man att inleda samarbete med Manifest PR.


Ämnen i artikeln:

Manifest PRPR-Byråer

I höstas efterlyste Fatta "den PR-byrå som brinner mest för samtycke i Sverige". Nu har valet fallit på Manifest PR som kommer att assistera i kommunikationsarbetet kring sexuellt våld och för samtycke i både praktik och lagstiftning.

– Bland alla de grymma förslag som kom in när vi sökte efter en PR-byrå att jobba med så fanns det något som direkt kändes klockrent med Manifest PR. Deras förståelse och engagemang för frågan lyste igenom och det kändes att vi kommer kunna göra fantastiska grejer tillsammans! Våra strategier har sedan start varit att använda kultur och politik som verktyg. Genom vårt samarbete Manifest PR tar vi ytterligare ett steg i vårt opinionsarbete, säger Emma Moderato, ledamot i Fatta.

– Manifest PR brinner för feminism och social hållbarhet. För oss är det en stor ära att få möjlighet att jobba med en så viktig och cool rörelse som Fatta. Vi bestämde oss redan vid starten för att göra minst ett stort pro bono-projekt om året. När fatta sökte PR-byrå gick vi igång på alla cylindrar, säger Martina Johansson på Manifest PR.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Manifest PRPR-Byråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.