Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Fem Malmöbyråer går samman

Publicerad: 16 oktober 2017, 08:07

Nu går fem Malmöbyråer samman som Resultify med ny vd från mjukvaruföretaget Qlik. Den nya aktören ska kombinera kreativitet och datadriven analys.


Ämnen i artikeln:

ResultifyReklambyråerDigitalbyråerAnalys

Resultify arbetar med att mäta och optimera resultatet av digital marknadsföring. Nu går företaget ihop med webbyråerna IQQ och Pixelant, kommunikationsbyrån Campfire Marketing samt contentbyrån Ode Agency, för att ta ett helhetsgrepp om digital marknadsföring, försäljning och kommunikation. Den resultatdrivna kärnan är intakt.

− I den förändringsprocess som pågår ska vi leverera ett större affärsvärde tillsammans. Det blir en spännande utmaning att ta tillvara all den potential som finns här. Jag är stolt och glad att få representera den kompetens och det driv jag ser. Att dessutom få vara med och vidareutveckla vårt gemensamma erbjudande gör detta till en resa av sällan skådat slag, säger Klas Hansson-Gladh som blir ny vd för Resultify i ett pressmeddelande. Han kommer senast från rollen som Senior Global IT Manager på Qlik i Lund.

De fem systerbolagen huserar redan i samma lokaler i Malmö där de har jobbat tätt ihop som underleverantörer åt varandra. Resultify ska fungera som en digital helhetspartner – ett upplägg man redan jobbar med och ser ett växande behov av.

− Vi var tidigt ute med att fokusera på mätning och analys av det faktiska värdet av marknadsföring. Nu tar vi konceptet till nästa nivå genom att integrera även de kreativa, konceptuella och tekniska dimensionerna av våra kunders digitala närvaro. Tillsammans har vi ännu större möjlighet att hjälpa våra kunder att lägga fokus där de får bäst resultat, säger Fredrik Ardmar, tidigare vd på Resultify i en kommentar.

Alla medarbetare från de respektive bolagen – drygt 52 anställda i tre länder – följer med in i Resultify, som har huvudkontor i Malmö och även bedriver verksamhet i Oslo och Ukraina.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.