Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Fem nya kunder till Andréasson PR

Publicerad: 7 april 2021, 08:08

Ketchup-effekt för pr-byråns nykundsanskaffning.


Ämnen i artikeln:

Andréasson PR

Smile tandvård, Zeiss Vision Care, KGC Verktyg, Hexicon och Episerver är alla nya kunder till Andréasson PR. Byrån skriver i ett pressmeddelande att de precis som många andra upplevde ett tufft 2020 men att de ser de fem nya uppdragen som ett tecken på att kunderna ser slutet på pandemin och den efterföljande lågkonjunkturen.

– När pandemin slog till var PR och kommunikation något som många företag ansåg att de kunde dra ner på. Nu handlar det om att växla upp för att inte hamna på efterkälken när marknaden vaknar till liv igen. Vi ser fram emot 2021 och att få arbeta med alla dessa starka och varierade varumärken, säger Petter Andreasson, vd och grundare på Andréasson PR.

Vid sidan av kunduppdragen har de även rekryterat Felicia Danstål Skiöld som tidigare var byråchef på nu nedlagda Ullman PR. Byrån omsatte 2019 9,7 miljoner kronor och har i dag 15 anställda.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Andréasson PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.