Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Ferm Living väljer Geelmuyden Kiese som byrå

Publicerad: 2 maj 2016, 12:00

Ferm Living väljer Geelmuyden Kiese som byrå.

Foto: Flickr

Det danska designföretaget Ferm Living väljer att arbeta med kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese. De ska hjälpa företaget med deras varumärke, produkter och lanseringar.


Ämnen i artikeln:

Frida Berg

Under år 2016 ska Geelmuyden Kiese arbeta med kommunikationen kring Ferm Livings produkter med en målsättning att öka företagets synlighet. Ferm Living är ett designföretag som sedan 2006 har designat inredningsartiklar och nu även expanderat till möbeldesign. För Geelmuyden Kiese kommer fokus ligga på livsstilskommunikation.

– Vi ser GK som en av de starkaste pr och kommunikationsbyråerna inom livsstil i Norden. Som en del av att stärka vår position på den svenska marknaden, anser vi att GK är den rätta partnern för oss, säger Martin Neve, marknadschef för Ferm Living, i ett meddelande.

På Geelmuyden Kiese är man även nöjda med uppdraget.

– Vi är väldigt stolta över att ha fått förtroendet och kommer utnyttja vår breda approach till marknads-pr för att lyfta Ferm Livings synlighet över alla kanaler. Våra livsstilskommunikationsexperter brinner för möbler och design, och det tror jag att Ferm föll för, säger Frida Berg, vd på Geelmuyden Kiese.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

Frida Berg

Dela artikeln: