tisdag6 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Folket bygger en egen huvudbyrå för OKQ8

Publicerad: 22 mars 2018, 13:11

Folkets grundare Johan Falk och Fredrik Svensson

Folket blir ny huvudbyrå för OKQ8 som tidigare har legat hos Åkestam Holst och produktionsenheten Studion at Åkestam Holst. Runt den nya kunden bygger byrån ett team på åtta personer.

Ämnen i artikeln:

ReklambyråReklambyråerFolketOKQ8

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


OKQ8/Q8 är inne i en utvecklingsperiod för sina varumärken inom på den danska och svenska marknaden. Fokus ligger på att tydliggöra kedjans position som det bästa alternativet för människor i rörelse som söker ett alternativ för mat-on-the go.

– En viktig del för att nå ut med den förändring vi genomgår är att hitta ett smartare sätt att kommunicera på. Folkets modell med ett skräddarsytt team, som i praktiken blir vår egen byrå med fokus endast på på oss och våra utmaningar känns som ett väldigt spännande sätt att göra mer kommunikation till ett lägre pris. Min övertygelse är att de människor vi fått in i vårt team kommer att skapa bättre lösningar som är bygger på en djup förståelse för vår affär. säger Peter Tiberg, marknadschef OKQ8 i en kommentar.

Folket har sedan fem år tillbaka arbetat med skräddarsydda team som har rekryterats för det de är bäst på – handplockade till uppdragen som de jobbar dedikerat med. Folket arbetar idag med kunder som Synsam, Scandic, Unibet, Skandia och Academic Work. För närvarande bygger  Folket upp en egen byrå åt OKQ8 som består av 8 personer.

– OKQ8 ger oss möjligheten att ta oss an ett så stort ansvar tror jag är att vi har skapat en en unik byrålösning som ersätter merparten av deras nuvarande byråer. Lösningen kostar klart mindre per timme och ger bättre förutsättningar att skapa effektiv och mer sammanhållen kommunikation. säger Fredrik Svensson, grundare Folket i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev