Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Folkhälsomyndigheten letar reklambyrå – Gullers tog hem pr-upphandlingen

Publicerad: 22 december 2020, 12:19

”Anseende och förtroende varierar över tid utifrån faktorer som i liten utsträckning kan påverkas av en byråpartner”, säger Mia Wadman enhetschef, enheten för planerad kommunikation vid Folkhäölsomyndigheten.

Gullers Grupp lade sig högst i pris, men tog ändå hem Folkhälsomyndighetens upphandling för strategisk kommunikation där medieträning inte är en del av uppdraget. Myndigheten är just nu ute och letar efter en reklambyrå och enligt Resumés uppgifter finns några av Sveriges största byråer med bland budgivarna.


Ämnen i artikeln:

Folkhälsomyndigheten

Trycket mot Folhälsomyndigheten har förstås varit påttagligt under 2020. Med den ökade smittspridningen i höst har kommunikationsbehovet stegrat, samtidigt som flera mätningar vittnar om ett förtroende som backar. Inför årsskiftet

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Magasinet direkt i brevlådan, 11 nr per år

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Folkhälsomyndigheten

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.