Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

”Fondrebell” väljer Geelmuyden Kiese

Publicerad: 1 februari 2021, 09:43

Foto: Pressbild

SAVR väljer Geelmuyden Kiese som pr- och kommunikationspartner i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden.Kiese

I branschpressen har SAVR kallats för en ”digital fondpirat” och i en finansieringsrunda för några veckor sedan värderades bolaget till en kvarts miljard kronor. Fondplattformen utmanar de traditionella spelarna i segmentet bland annat genom att ge tillbaka distributionsavgiften till kunderna.

Samarbetet med Geelmuyden Kiese inleddes i början av januari och omfattar pr- och kommunikationsarbete för den svenska marknaden.

– Vi är mycket glada över att SAVR har valt oss som byråpartner då de är ett relativt ungt men modigt bolag med en affärsidé som utmanar de etablerade aktörerna bland fondplattformarna. Vi ser mycket fram emot att hjälpa SAVR med att nå ut till och utbilda fler om bl.a. hur onödigt det är att betala för mycket i fondavgifter, säger Simon Wallin, vice vd och partner, Geelmuyden Kiese Sverige.

SAVR påbörjade sin upphandlingsprocess av ny pr- och kommunikationsbyrå i slutet av 2020.

– Vi träffade ett stort urval av etablerade PR-byråer i olika storlek och landade i att vi ville samarbeta med Geelmuyden Kiese då de var mest lyhörda för våra behov och hade god förståelse och kunskap om kombinationen finans, tech och startups. De har också goda möjligheter till att skala sin verksamhet för att passa oss i takt med att vi växer framåt, säger Yingying Chang, chief marketing officer på SAVR.  

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden.Kiese

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.