Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Försvarsmakten söker mediebyrå

Publicerad: 29 december 2015, 07:45

Nyligen gick Försvarsmakten ut i reklambyråpitch. Nu går myndigheten ut i en mediebyråupphandling och PHD kan tappa uppdraget. Det skriver Dagens Media.


Ämnen i artikeln:

ReklambranschenPHDUpphandlingMediebyråerFörsvarsmakten

Så sent som i november stod det klart att Försvarsmakten påbörjat upphandling av reklambyrå. Myndigheten jobbar sedan länge med DDB Stockholm som riskerar att tappa uppdraget.

När Försvarmakten söker efter en mediebyrå riskerar PHD att tappa uppdraget. Mediebyråupphandlingen inkluderar både Försvarsmakten och Försvarets Materielverk, FMV.

"Upphandlad mediebyrå ska tillsammans med Myndigheterna under de kommande åren ta fram mediestrategier för att stärka Myndigheterna som varumärke och arbetsgivare. Mediebyrån ska, för att Myndigheterna ska nå sina mål och behov, kunna utföra kvalificerad medierådgivning och hantera stora och komplexa mediekampanjer men också rekommendationer, rådgivning och hantering av mindre, frekventa köp av medieutrymme såsom platsannonser, varningsannonser, kungörelse etc", skriver myndigheten i upphandlingsunderlaget.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.