Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Byråval

Friends Agenda putsar fönster

Publicerad: 1 December 2015, 11:15

Teamet på Friends Agenda.

Svenska Fönster vill putsa upp sitt varumärke. Därför anlitar de pr-byrån Friends Agenda.


Ämnen i artikeln:

Friends AgendaPR-Byråer

Svenska Fönster är en av Nordeuropas största fönstertillverkare. Men varumärket är relativt okänt. Något de nu addresserar med byråhjälp.
– Vi såg ett behov av att förstärka vårt varumärke och sökte någon som dels kan utmana och ifrågasätta oss, dels har förståelse för hur vi kan utveckla vår affär. Friends Agenda visade sig passa oss perfekt, kommenterar Beatrice K Henriksson, vd på Svenska Fönster.

Teamet på Friends Agenda som ska ratta uppdraget är Olof Landgren, senior varumärkeskonsult, Marcus Lannerbro, senior rådgivare inom affärsutveckling och marknadsföring, Åsa Johansen, kundansvarig projektledare, Elisabeth Årbrandt, senior AD och Linn Hultén, konsult.
– Att arbeta med en kund som Svenska Fönster där vi får chansen att påverka både produkten och affären är jättespännande. Det ger möjlighet att verkligen göra skillnad på riktigt för varumärkena, säger Sara Leffler Morge, vd, Friends Agenda.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Friends AgendaPR-Byråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.