fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Frilans Finans väljer Number10

Publicerad: 8 februari 2019, 11:54

Stephen Schad på Frilans Finans och Lisa Stenberg på Number10.

Inför en kommande kommunikationssatsning inleder Frilans Finans ett pr-samarbete med Number10.

Ämnen i artikeln:

Number10Byråval

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Frilans Finans finns till för de som vill kunna fakturera utan att ha ett eget företag. Bolaget finns etablerat på flera marknader.

Nu väljer man att inleda ett samarbete med Number10 gällande varumärkesstrategi, rådgivning, innehållsproduktion och löpande pr.

– Vi letade efter en PR-partner som har kombinationen av att förstå hur det politiska klimatet påverkar vår möjlighet att hjälpa fler att fakturera utan företag och vikten av opinionsbildning. Sedan behöver vår partner vara vass inom digital PR för att fortsätta modernisera vår kommunikation. Det hittade vi hos Number10, säger Stephen Schad, aktiv i verksamheten sedan starten och i dag vd för Frilans Finans.

Teamet från Number10 som kommer att jobba med Frilans Finans består av Lisa Stenberg, kundansvarig och byråchef samt Maria Fabricius, kreativ chef och rådgivare.

– Vi har en hel del likheter med Frilans Finans. Vi är ett gäng passionerade doers som likt Frilans Finans vill driva samhället framåt och utmana traditionella mallar. Frilans Finans är en organiskt utvecklad verksamhet där människor givits en fantastisk möjlighet att frigöra sina fulla potentialer och som fyller en enormt viktig funktion på svensk arbetsmarknad. Vi är otroligt stolta att nu få börja arbeta med alla egenanställda och organisationen, säger Lisa Stenberg, Byråchef för Number10.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev