Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Fundler väljer Fuze PR, ska ”demokratisera sparande”

Publicerad: 18 januari 2022, 13:17

Anna Hegestrand, Jacob Liebermann och Daniel Lagerqvist.

Fundler är en av Sveriges största investeringsrådgivare och väljer nu en långsiktig PR-byrå. Fuze PR vinner affären.


Ämnen i artikeln:

PR

Under hösten har investeringtjänster Fundler letat efter en långsiktig PR-partner, och nu har valet fallit på byrån Fuze PR. Det blir en av Fuzes största affärer hittills.

Fundler grundades 2015 av Anton Fagerlönn och Ulf Ahrner och är en så kallad robotrådgivare, som placerar kunden pengar i fonder.

– I vår verksamhet, där PR till stor del syftar till att plocka upp och kommentera aktuella marknadshändelser, har vi letat efter en byrå som kan stödja oss i snabbhet och kompetens. Samarbetet med Fuze och deras breda nätverk och sakkunnighet kommer vara viktigt för vår fortsatta tillväxt, säger Annika Javestad som är marknadschef på Fundler. 

Fuze PR drivs av grundaren och vd:n Daniel Lagerqvist som innan har jobbat som kommunikationsdirektör för både Discovery Networks i Sverige och Kanal 5, samt varit nyhetschef på Expressen. 

I teamet för Fuze ingår, förutom Daniel Lagerqvist, Anna Hegestrand som också gör ekonomipodden Fundamentalt med Jacob Liebermann, som även han har en koppling till Fundler - han är nämligen rådgivningschef för bolaget.

– Att investera i aktier och fonder är inte längre något som görs av en liten intresserad elit. Förvaltning och investering har blivit folkligt och allt fler söker stöd och vägledning. Att då få jobba med PR för Fundler och hjälpa till att demokratisera sparandet känns spännande och utmanande för oss på Fuze, kommenterar Daniel Lagerqvist.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

PR

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.