Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Futurniture ska stärka Riksbyggens sociala medier

Publicerad: 22 maj 2015, 14:11

#cykelhjältarna

Förhoppningen är att Riksbyggen Stockholm ska bredda sin kundgrupp genom att – via sociala medier som Facebook och Instagram – nå nya, lokala kunder. Bakom strategi och koncept står kommunikationsbyrån Futurniture, som också ska producera nytt innehåll.

Ämnen i artikeln:

RiksbyggenFuturniture

LK

Linnéa Kihlström


Stockholm växer så det knakar och Riksbyggen är en av de aktörer som satsar stort på nybyggnation i Stockholms län.

– Våra kunder är jättenöjda med både boende och service, men bostadsrätt är en sällanköpsvara och vi vill nå nya kunder på nya sätt. Sociala medier ger oss möjlighet att satsa på spännande innehåll, säger Mathias Sandberg, marknads- och försäljningschef på Riksbyggen Stockholm.

I ett pressmeddelande står att Futurniture blev positivt överraskad av kvaliteten i flera av Riksbyggens projekt. Ett exempel är Beckomberga i Bromma där det finns både parkträdgård och cykelverkstad att tillgå.

– Därför vill vi överraska stockholmscyklisterna med samma känsla som man får av att bo i Beckomberga, säger Malin Runefelt, copywriter på Futurniture.

Med anledning av det lanseras en kampanj som erbjuder "överraskande cykelservice", och det är där #cykelhjältarna från Riksbyggen kommer in – som också fått ge namn åt kampanjen.

#cykelhjältarna på Riksbyggen satte i dag fredag och vid klockan 14 möttes cyklister på Stureplan därför av cykelservice. Utöver att förbipasserande erbjuds en rejäl cykelomgång kan de också tävla med sin bästa hjälmfrisyr.

Arbetsgrupp på Futurniture:
Maria Lindroos, AD
Malin Runefelt, copywriter
Johan Kinnman, produktionsledare
Cecilia Wirseen, projektledare sociala medier
Lisa Eriksson, digital pr-konsult
Jakob Lind, kundansvarig
Eventleverantör: Ryska Posten Event

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev