Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Futurniture vinner Riksbanken

Publicerad: 15 april 2020, 08:10

Riksbankschefen Stefan Ingves i en reklamfilm från 2018.

Uppdraget gäller i två år med möjlighet till lika lång förlängning.


Ämnen i artikeln:

RiksbankenFuturniture

I höstas gick Riksbanken ut i upphandling av en ny kommunikationsbyrå, en upphandling som nu är klar med Futurniture som vinnare. 

- Nu har vi skrivit på kontraktet. Det är spännande att få ett sådant viktigt uppdrag, inte minst i kristider då Riksbankens roll är så viktig, säger Jakob Lind, vd på Futurniture.

Uppdraget gäller analyser, rådgivning, planering, undersökningar och utvärderingar av kommunikationsinsatser samt stöd gällande design, fotografering och filmproduktion, samt projektledning och produktionsledning.

Längden på uppdraget är 24 månader med möjlighet till lika lång förlängning.

Riksbanken har de senaste åren försökt kommunicera en mer avslappnad bild av sig själva än vad man tidigare gjort. Vintern 2018 släppte de bland annat en reklamfilm där Riksbankschefen Stefan Ingves spelade en ironisk variant av sig själv. 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

 

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

RiksbankenFuturniture

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.