onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Fuze vinner nytt uppdrag – plockar in gamingcentret Fuzed

Publicerad: 14 februari 2023, 08:30

Foto: EMMA WALLSKOG

Fuzed, som jobbar för rörelseglädje och en mer hälsosam livsstil i en digital värld väljer Fuze som partner för kommunikation och pr.

Ämnen i artikeln:

Byråval

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Fuze tog in Ninjas in pyjamas kommunikationschef Anton Fagerhem för att bygga upp byråns satsning på e-sport och gaming i höstas. Och nu har byrån förvärvat sin första kund inom segmentet: Fuzed.

Fuzed fick pris på Idrottsgalan som Årets peppare av prins Daniel och har på kort tid samlat 5000 unga i Helsingborg till deras nya gamingcenter. 

Fuze och Fuzed har, förutom uppenbara namnliknelser, även samma långsiktiga mål med
verksamheten och kommunikationen – att skapa förutsättningar för rörelse och aktivt liv för alla, även för grupper där stillasittande är vanligt.

– Vi tog tidigt beslutet att jobba med kommunikation kring idrott, rörelse och hälsa och har sedan dess samarbeten med Svenska friidrottsförbundet, handbolls-VM, Blodomloppet och En frisk generation, säger Daniel Lagerqvist, vd och grundare av Fuze.

Fuzed grundades av Karl Sergel och Olof Danielsson och är ett initiativ tillsammans med Helsingborg stad. I september 2022 öppnade den första träningsanläggningen i Helsingborg. Här går datorspelande och fysisk aktivitet hand i hand. 

I januari tog företaget in en ny investering på 15 miljoner, med målet att utveckla verksamheten och etablera sig på fler orter i Sverige. 

– För oss är det otroligt viktigt att alla samarbeten ingås med en delad värdegrund. Vi är ett bolag som drivs av mycket passion och engagemang för barn och ungas rätt till en hälsosam livsstil. Hos Fuze kände vi direkt att det är en grupp som förstår vårt uppdrag och brinner för vår agenda. En byrå med en fot i idrottsvärlden och förståelse för gamingvärlden och resan framför oss, säger Karl Sergel vd och grundare av Fuzed. 

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev