Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Geelmuyden vinner ny techkund

Publicerad: 24 mars 2017, 09:20

Geelmuyden Kiese satsning på techbolag fortsätter. Nu inleder pr-byrån samarbete med IT-säkerhetsbolaget Digital Shadows.


Ämnen i artikeln:

TechGeelmuyden KiesePR-Byråer

Digital Shadows kombinerar sitt egenutvecklade verktyg SearchLight och mänsklig analys för att överblicka och kartlägga de digitala fotspår som företag och regeringar lämnar efter sig på Internet. Både på den öppna webben och det som brukar kallas "dark web".
– Det kanske låter otroligt för somliga, men det finns en stor och mycket professionaliserad marknad på dark web där det säljs vapen, droger, kreditkortsupplysningar, med mera. Det känns otroligt spännande att få möjlighet att hjälpa Digital Shadows utbilda allmänheten och företag om vilka hot som finns och hur man kan förebygga dem så bra som möjligt, säger Simon Wallin, kundansvarig och områdesansvarig för GK:s techsegment, i ett pressmeddelande.

Uppdraget fokuserar i första hand på den svenska marknaden.
– Digital Shadows växer och expanderar fort till nya marknader. Vi ser mängder med möjligheter i Sverige givet den mycket utvecklade Tech-scenen i Stockholm, säger Dominic Cook, Senior Manager, Global Communication at Digital Shadows.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.