Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

GK ska sälja fler begagnade kontorsmöbler

Publicerad: 14 april 2015, 11:05

GK får en ny kund.

Foto: Colorbox.

Recycling Partner, vars affärsidé är att återanvända möbler, blir ny kund till kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden KieseKommunikationsbyråer

Recycling Partner vill minska slöseriet inom företag genom att återanvända kontorsinredningar. Nu har Geelmuyden Kiese valts till ny varumärkesbyrå.

– Vår syn på kontorsinredning är ny för många företag, det linjära tänket dominerar i stora delar av näringslivet. Här står vi inför en spännande utmaning som ställer krav på tydlighet i vårt varumärke och vår kommunikation, säger Andréas Andersson, vd på Recycling Partner.

I tre år i rad har Recycling Partner blivit nominerat till Gasellföretag av Dagens Industri. Gaseller blir företag som är de snabbast växande företagen i Sverige.

– Kombinationen affärsnytta och hållbarhet ökar stadigt i betydelse, men hållbar kontorsinredning är fortfarande en ung bransch och Recycling Partner driver den framåt. Vi ser fram emot både varumärkesarbetet och pr-arbete, säger Frida Berg, som är senior rådgivare på Geelmuyden Kiese och också blir kundansvarig.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.