Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Globalconnect väljer Fuze som PR-byrå

Publicerad: 21 juli 2021, 09:40

Daniel Lagerqvist, vd för byrån Fuze.

Foto: Magnus Ragnvid

Jakten på en PR- och kommunikationsbyrå till Globalconnect har pågått sedan början av året. Valet faller på nystartade Fuze, och det blir deras största affär hittills.


Bolagen startade sitt samarbete i april i år, och Sebastian Stecki, svensk marknadschef för Globalconnect, säger att man ställde höga krav direkt.

– Globalconnect Group inkluderar flera produktområden, för vitt skilda segment, under flera varumärken. Det är en komplex brief där strategi, affärssinne och PR-hantverk ställs på sin spets. Och det måste ske snabbt, den operativa delen kravställs lika högt som den strategiska. Fuze, med Daniel Lagerqvist som vd, har hållit tempo och levererat högkvalitativt arbete som hjälpt oss få genomslag, säger Sebastian Stecki i ett pressmeddelande.

Daniel Lagerqvist har tidigare varit nyhetschef på Expressen, samt arbetat med kommunikation för Discovery networks.

– Vi gick in med full energi i pitcharbetet och kände direkt att det klickade. Att få jobba tillsammans med det teamet och dessutom med en av framtidens riktiga ödesfrågor, digitaliseringen, är roligt och hedrande för Fuze, säger Daniel Lagerqvist i pressmeddelandet.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.