Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Göteborg&Co väljer Valentin Experience som ny fullservicebyrå

Publicerad: 24 februari 2020, 08:16

Efter avslutad upphandling står det klart att Göteborg&Co väljer Valentin Experience till sin nya fullservicebyrå inom reklam- och marknadskommunikation.


Ämnen i artikeln:

Valentin ExperienceMagnus Tengby

Göteborg&Co står inför en av sina största satsningar någonsin när Göteborg firar sitt 400-års jubileum nästa år. I det arbetet kommer Valentin Experience spela en viktig roll som ny byrå för fullservice-uppdraget inom reklam- och marknadskommunikation. Uppdraget omfattar bland annat strategisk rådgivning, hantering av digital närvaro och framtagning av kreativa kommunikationskoncept och kampanjer.

– Valentin Experience har en syn på kommunikation som stämmer väldigt väl med hur vi tänker på Göteborg & Co. Göteborg är en älskad destination som vi vill att ännu fler ska upptäcka och välja, säger Andrea Jovell, chef för marknad & kommunikation på Göteborg&Co, i ett pressmeddelande. 

Samarbetet med Göteborg&Co är ett av flera kommunala och regionala uppdrag som Valentin Experience tilldelats under senaste halvåret. I höstas vann byrån hela kommunikationsuppdraget hos Västra Götalandsregionen (VGR). Även Göteborgs Stadsmuseum och Sjöfartsmuséet valde Valentin Experience vid upphandling av ny visuell profil och design.

Magnus Tengby, vd på Valentin Experience, kommenterar:

– Att få arbeta med Göteborg&Co och allt spännande i samband med stadens 400 års jubileum känns riktigt kul. Göteborg&Co har gjort ett imponerande jobb hittills med att positionera staden som en attraktiv och hållbar destination, och vi ser fram emot att fortsätta det arbetet tillsammans. Samtidigt gläds vi för alla offentliga uppdrag som vi vunnit senaste halvåret. Som Göteborgsbyrå brinner vi lite extra för de uppdrag som gör samhällsnytta. 

 

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.