Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Göteborgs hamn förlänger sitt samarbete med Valentin experience

Publicerad: 27 mars 2020, 09:32

Cecilia Lööf, director of marketing & communications på Göteborgs Hamn AB.

Efter upphandling förlänger parterna sitt redan åtta år långa samarbete.


Ämnen i artikeln:

Valentin Experience

Göteborgs hamn och Valentin experience, tidigare Valentin & Byhr, har de senaste åtta åren jobbat med varandra. När det tidigare avtalet vid årsskiftet löpte ut gick Göteborgs hamn ut i en ny upphandling, en upphandling som Valentin experience i konkurrens med åtta andra byråer, gick vinnande ur. Uppdraget gäller som fullservicebyrå.

– Som Skandinaviens största och viktigaste hamn måste vi ligga i framkant när det gäller val av byrå. Här är bara det bästa gott nog. Det var Valentin Experience som stod bakom den kampanjidé, strategi och prisbild som bäst matchar Hamnens framtida kommunikationsbehov, säger Cecilia Lööf, director of marketing & communications på Göteborgs Hamn AB.

Uppdraget innefattar såväl nationell som internationell kommunikation och sträcker sig över tre år med chans till förlängning.

– Att jobba med Göteborgs Hamn är både ett viktigt och roligt uppdrag. Den närmaste 10-årsperioden kommer Hamnen göra betydande investeringar för utveckling av godsnavet. Vi ser fram emot att tillsammans med Hamnen paketera och kommunicera dessa insatser, som ska göra godsnavet mer konkurrenskraftigt och ge näringslivet smartare och mer hållbara logistiklösningar, säger Emma Sahlén, projektledare och kundansvarig på Valentin Experience.

Valentin & Byhr gick för två år sedan ihop med Mockup för att bilda nya Valentin experience. Byrån har ett bredare erbjudande än tidigare som bland annat inkluderar tjänsteutveckling och design. Valentin experience jobbar bland annat med kunder som Göteborg&Co, Smile och Svensson.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Valentin Experience

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.