söndag2 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Göteborgsbyrå breddar erbjudandet – blir Mardi Gras Digital

Publicerad: 15 januari 2020, 08:46

Jonas Modin, Martin Myhrman, Uyen Vu och Björn Strömblom

Efter två decennier på marknaden blir Wipcore en renodlad e-handelsaffär samtidigt skapas en digitalbyrådel som får namnet Mardi Gras Digital.

Ämnen i artikeln:

Digitalbyråer

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Efter drygt 20 år i branschen väljer göteborgsbyrån Wipcore att tydliggöra sitt erbjudande genom att dela upp verksamheten. Ena delen utgörs av e- handelsplattformen Enova vilken stannar och utvecklas i Wipcore och den nya delen blir en bredare digitalbyrå under namnet Mardi Gras Digital.

– Marknaden efterfrågar mer av oss idag. Därför har vi valt att starta en fristående digitalbyrå som hjälper kunden med hela affären, säger Martin Myhrman vd på Mardi Gras Digital i en kommentar.

Mardi Gras har i dagsläget ett tjugotal anställda och kommer att erbjuda kunderna digitala tjänster som driver försäljning och bygger varumärken. Ambitionen är att vara med tidigt i den kreativa och strategiska processen för att på så sätt ge förutsättningar att erbjuda rätt saker och höja nyttan. Oavsett om det handlar om teknik, innehåll eller design.

– Det känns riktigt kul att äntligen erbjuda en helhet som bygger på kundens behov. Vi ser att marknaden är mogen för ett bredare digitalt grepp, kommenterar Martin Myhrman.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev