Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Granath möter ny kund

Publicerad: 1 oktober 2015, 13:08

Poppice lanseras i dagarna.

Poppice – den nya söktjänsten för att hitta, jämföra och boka mötes- och konferensrum – har valt Granath och Obeya som nya byråer.


Ämnen i artikeln:

GranathPR-ByråerKommunikationsbyråerObeya

Poppice vill för mötesbranschen bli vad bokningssajter är för hotellbranschen. Granath har varit med och tagit fram designen och Obeyas uppdrag är att ha hand om strategisk rådgivning inom pr.

– I Stockholm står sju av tio konferensrum tomma, samtidigt som många företag har svårt att hitta och boka externa mötesrum. För en hållbar stad krävs det att vi utnyttjar resurserna bättre än idag, säger Patrik Åström, medgrundare av Poppice, i ett pressmeddelande.

Målgruppen är egenföretagare.

– Poppice är en spännande aktör i bransch som annars är ganska så konservativ och vi märker själva ofta att alla våra mötesrum är uppbokade och att vi skulle vilja ha en snabb och enkel tillgång till externa mötesrum, säger Fredrik Espmark, creative director på Granath.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.