Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Grand Hôtel bjuder in till öppen pitch

Publicerad: 13 oktober 2017, 08:18

Grand Hôtel vill experimentera med den nyinvigda Vinterträdgården.

Foto: Most Photos

I början av oktober presenterade Grand Hôtel nya Vinterträdgården. Nu bjuder Grand Hôtel in eventbranschen till att pitcha. Vinsten: att hålla personalfest för att utforska vilka möjligheter som ryms i lokalen.


Ämnen i artikeln:

Grand HotelEventbyråerProduktionsbolag

I början av oktober öppnade Grand Hôtel dörrarna till Vinterträdgården som genomgått en omfattande renovering under sommaren 2017. För att fira nylanseringen bjuder Grand Hôtel in eventkonsulter runtom i Sverige till att kartlägga arenans möjligheter.

Nu uppmanar det anrika hotellet såväl företag som byråer att pitcha in sin mest storslagna personalfests-idé, med utgångspunkt i Vinterträdgårdens nya teknik. I vinstpotten finns både fest på Vinterträdgården och en avancerad ljud- och ljuslösning från Mediatec –  som vinnaren kan använda sig av för att realisera sina planer.

– Vinterträdgården har alltid varit en unik plats, men med hjälp av de nya tekniska möjligheterna kan vi nu erbjuda våra kunder och gäster ännu mer spektakulära och skräddarsydda eventupplevelser. Med 360 graders videomapping på totalt 1000 m2 projektionsyta, flexibla scenlösningar och en toppmodern ljud- och ljuslösning är det bara fantasin som sätter gränser, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel i ett pressmeddelande.

Fram till den 3 november kan man ladda upp sina tävlingsbidrag.

En handplockad jury bestående av Grand Hôtels group & event manager, director of sales och event designer kommer tillsammans med Grand Hôtels kommunikationsbyrå Ibeyostudio att kora det vinnande bidraget den 25 november.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.