Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Grand Hôtel väljer pr-byrå

Publicerad: 25 april 2017, 14:40

Grand Hôtel.

Foto: Wikimedia Commons

Grand Hôtel var i blåsväder i samband med att SD tilläts arrangera en gala på hotellet – som de senare ångrade. Nu har de inlett samarbete med Ibeyostudio.


Ämnen i artikeln:

IbeyostudioPR-ByråerGrand Hotel

Det anrika Grand Hôtel har ett starkt varumärke – men åkte nyligen på massmedial stryk ifjol i samband med de lät högerextrema politiker från Europa att anordna konferens i deras lokaler.

LÄS MER: Hon är rådgivaren bakom Grand Hotels krishantering

Nu har de inlett ett samarbete med Ibeyostudio. Uppdraget innebär löpande kreativ och strategisk rådgivning, tillsammans med framtagande av pr-koncept och genomförande av dessa.
– Vi arbetar ständigt för att stärka Grand Hôtels position som Sveriges främsta lyxhotell. Kommunikation och PR är en central del av det arbetet och jag ser fram emot resan tillsammans med Ibeyostudio, kommenterar Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

Samarbetet inleds i början av maj.
– De senaste åren har vi tagit oss an allt fler strategiska uppdrag och vi är glada över att få komplettera vår portfölj med Grand Hôtel. Vi som byrå har lång erfarenhet av uppdrag där det handlar om att positionera ett varumärke genom att skapa strategisk kommunikation och inspirerande upplevelser, med en mission om att vara relevant in i framtiden, säger Johanna Sörstrand, vd på Ibeyostudio, i ett pressmeddelande.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.