Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag28.02.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Byråval

Grow kammar hem BillerudKorsnäs

Publicerad: 17 Mars 2015, 08:53

Foto: Pressbild

Billerud och Korsnäs, som slogs ihop 2012, är en världsledande leverantör av förpackningsmaterial och förpackningslösningar. Nu inleder de ett samarbete med Grow som strategisk partner för att långsiktigt stärka sitt varumärke.


Ämnen i artikeln:

GrowByråval

– Vi har ett starkt fokus på kundnytta, innovation och hållbarhet och har därför valt att samarbeta med Grow för deras omfattande internationella och strategiska kompetens. Grow kan hjälpa oss i vår ambition att förstå och tillgodose marknadens behov av smartare förpackningar ur alla aspekter, säger Henrik Essén, kommunikations- och hållbarhetsdirektör på BillerudKorsnäs, i ett pressmeddelande.

Grow arbetar sedan tidigare med bland andra Bentley, Volvo, SAS, BRIO, Electrolux, Helly Hansen, Husqvarna, Hästens och Iittala.

– Vi på Grow ser mycket fram emot att arbeta med BillerudKorsnäs, säger Elsa Victorin, partner på Grow, i deras spännande ambition att integrera mot inte bara förpackningstillverkare utan också varumärkesägare inom mat & dryck, konsument- & lyxvaror samt läkemedel & hygien, när det gäller smartare förpackningslösningar.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

GrowByråval

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.