Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråval

Gullers Grupp förvärvar Humbly

Publicerad: 20 augusti 2018, 08:32

Med köpet hoppas man att stärka sitt erbjudande och få bättre förutsättningar att skapa nya kommunikationslösningar.


Ämnen i artikeln:

Humbly

Gullers Grupp öppnar kontor på en femte ort när man köper designbyrån Humbly i Umeå.

– Kommunikationslandskapet förändras och med det vår uppgift. Humblys spjutspets inom digital strategi och design kommer att stärka vårt erbjudande och ge oss ännu bättre förutsättningar att skapa helt nya kommunikationslösningar, säger Hans Gennerud, från Gullers Grupps styrelse, i en kommentar.

Sedan tidigare har Gullers Grupp kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Humbly jobbar idag med kunder som Länsförsäkringar Västerbotten, Umeå kommun, Atea och Västerbottens läns landsting.

– Vi är väldigt stolta över Humbly och känner att det är dags att ta nästa steg. Vi vill utvecklas och bidra på en nationell arena. Vi har följt Gullers Grupp en tid och som branschen ser ut tror vi att de är på precis rätt spår. Detta tror vi är en bra matchning för våra kompetenser och vi blir starkare tillsammans, säger Humblys vd Anna-Karin Nilsson.

Med förvärvet har Gullers Grupp runt 190 medarbetare utspridda på fem olika kontor.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Humbly

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.